torstai 24. syyskuuta 2015

It's a little dirty how the whole thing started

Alkaapa tämä bloggarin ura hienosti, kun käytin puoli tuntia otsikon miettimiseen ja tuon parempaa en aikaiseksi saanut! Teksti ei kuitenkaan kuvaa meidän tarinamme alkua pariskuntana (vai kuvaako?) ..Ellie Goulding vain sattui äsken soimaan taustalla ja totesin lauseen sopivan kuin nenä päähän tuohon otsikon paikalle.

Hirmuisen hankalaa miettiä, että mistä sitä oikein lähtisi liikkeelle, pitäisi herättää lukijoiden mielenkiinto, muttei viitsisi kuitenkaan oksentaa koko meidän tarinaa tähän näppäimistölle. Toimikoot tämä teksti siis pienenä johdatuksena blogin sisältöön ja pureudutaan siihen varsinaiseen hää-asiaan seuraavissa teksteissä..

Minä, morsian, olen 24-vuotias järkyttävän huonolla huumorintajulla varustettu kohta valmis kätilö. Asustelemme Etelä-Suomessa koiramme kanssa ja tarkoituksena olisi mennä ensi kesänä naimisiin Italian Toscanassa, kunhan tuo mies ei vaan nakkaa mua pihalle viinipullo kainalossa ennen sitä. Elikkä kun se kyllästyy kuuntelemaan viululla vingutettuja häämarsseja tai vertailemaan Blush -värin eri sävyjä... Olen henkeen ja vereen kesäihminen ja normaalisti talven lähestyessä muutun manaatiksi ja yritän parhaani mukaan maastoutua sohvan selkänojaan, tai vaihtoehtoisesti olla nousematta sängystä lainkaan. Nyt olen kuitenkin tyytyväinen syksyn saapumisesta, mikä ihana tekosyy sytyttää kynttilöitä ja hautautua vilttien sekaan, punaviinilasi kädessä, selailemaan pinterestistä ideoita häihin.

Olen unelmoinut mun prinsessahäistä niin kauan kuin muistan, tyyli on vain muuttunut matkan varrella. Meidän häät tulevat olemaan rustiikkiset, Italia twistillä ja viini ei tule loppumaan kesken, eikä toivottavasti ruokakaan! Loppuillasta aion tanssia paljain jaloin, nauraa vatsalihakset kipeäksi ja olla toivottavasti aivan sairaan onnellinen ja tyytyväinen.

Blogissa aion jäsennellä ajatuksiani, enemmän ja vähemmän siinä luultavasti onnistuen.. Kertoa miten häiden järjestäminen Italiassa todella onnistuu. Jaella niitä vinkkivitosia ja otan niitä myös avosylin vastaan! Tarkoituksena olisi ylipäänsä höpötellä häistä ja elämästä, en aio ottaa stressiä, mutta luultavasti silti revin useastikin näitä valmiiksi harvoja hiuksiani päästä, kun joku asia menee päin mäntyä. Häädietilläkin sitä pitäisi olla, mutta tälläkin hetkellä syön suklaata viinilasi kädessä, hups.

Luultavasti kirjoittelen itselleni täällä, mutta jos joku on eksynyt lueskelemaan niin mahtavaa ja jättäkää ihmeessä kommenttia! :)

2 kommenttia:

  1. Hei! Samoihin aikoihin ollaan bloggaaminen aloitettu ja kyllä vain, kärsin samoista ongelmista kuin sinäkin. Kirjottaminen ja jopa otsikon keksiminen on kankeaa ja kukaan tuskin lukee postauksia :D Mutta onneksi blogin perimmäinen tarkoitus on kuitenkin kirjoittaa itselle ja jäsennellä omia ajatuksia. :)
    Ihana tuo teidän Italia-teema! Oletteko kenties sieltä päin lähtöisin, vai mistä idea?

    VastaaPoista
  2. Heippa ja kiitos viestistä!
    Nyt alkaa olla enemmän aikaa kirjoitella, niin ei veny nämä vastaamiset ja postaus välit turhan pitkiksi..
    Italia teemaa selvensin vähän noissa seuraavissa postauksissa, mutta tosiaan ihan suomesta ollaan molemmat lähtöisin ja tämä italia idea putkahti vasta hääpaikkoja selaillessani! :)

    VastaaPoista

Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin ja mukava kommentti piristää aina päivää!