sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Destination Wedding -kutsut

Viime päivinä mielessä ovat pyörineet hääkutsut! Jotenkin olen vältellyt aihetta, koska minulla on selkeä visio siitä minkälaiselta haluan kutsun näyttävän, mutta ei pienintä ajatusta kuinka sen toteuttaisin. Muutenkin olen tyyppiä "jos en ajattele asiaa, ei sitä tarvitse myöskään toteuttaa" Harmi vaan, ettei tuo ajatusmaailma oikein toimi tosielämässä...

    pinterest

Päätimme olla lähettämättä "save the date -kortteja" koska niihin olisi pitänyt jo itsessään sisällyttää niin paljon tietoa, että lähetämme mielummin varsinaiset kutsut jo hyvissä ajoin. Kun haluaa häävieraiden matkustavan ulkomaille, tulee kutsuun sisällyttää kaikki mahdollinen tieto lähimmistä lentokentistä, auton vuokrasta ja majoituksesta aina aikatauluun ja pukeutumiskoodiin etc. Ja tämän kaiken haluaisin vielä toteuttaa meidän näköisellämme tavalla, enkä vain työntää pinkkaa niitä kuuluisia A-nelosia ihmisten postiluukusta.

Kartta hääkutsu

Löysin Makea design -sivut ja hetken aikaa kuvia selattuani päätin lähettää kyselyä mahdollisesta kutsujen suunnittelusta. Vastaus tulikin nopeasti, jo tunnin sisällä, mikä on ihan mahtavaa tällaiselle kaikkimullehetinyt -tyypille. Nyt lähetin vielä havainnollistavia kuvia silmääni miellyttävästä tyylistä ja toivon todella että löydämme yhteisen sävelen! Voikun joku voisi aina käväistä mun pään sisällä katsomassa niitä visioita ja ajatuksia mitä siellä liikkuu. Ei sillä että siellä paljon mitään liikkuis, mutta tuntuu välillä vaan ylitsepääsemättömän hankalalta selittää omia mielikuvia toisille! Pystyykö kukaan samaistumaan tähän? :D  Tai vaihtoehtoisesti jos olisikin itse niin taitava, että pystyisi toteuttamaan aina ne omat suunnitelmat ihan DIY meiningillä.

Boarding pass -kutsu
Väriteemana meillä toimii blush, harmahtavan ruskea (olisko se nyt sitten greige?) ja valkoinen. Kutsujen haluaisin olevan enemmän romanttisia ja rustiikkisia kuin moderneja. Selvää eikö? Noh lisätään vielä vettä myllyyn: Haluisimme kutsujen olevan ikäänkuin boarding pass -lennolle ja siihen vielä "passi" joka toimittaisi sitten infolehtisen virkaa. Toiveissa siis romanttinen, rustikkisella viballa toteutettu passi ja lentolippu.. Haluaisin myös liittää kihlajaiskuvamme kutsuihin jollain tapaa. Tällä hetkellä ajatuksena on, että kuva voisi olla painettuna passin ns. takakanneksi, mutta tämä idea saattaa vielä elää. En halua kutsuista myöskään pelkästään hempeän vaaleanpunaisia ja Italia saisi jotenkin olla osa kutsua. Ehkäpä Italian kartta taustalle, tai passin kanteen sen kylän vaakuna jossa meidät vihitään? Helpommankin tien olisi voinut valita kuten tuo sulho tuossa totesi, mutta helppous ei ole koskaan ollut mun juttu!

Suomen mittapuulla ei tosiaan tarvitsisi kutsuja vielä lähetellä, mutta kun meille tulee osa vieraista Vancouverista asti on tuo infopaketti pakko lähettää jo hyvissä ajoin. Aikataulut vihkimistä ja ruokailua myöten on meillä jo selvät, joten näin aikaisin kutsujen lähettämisessä ei ole sen puolelta mitään ongelmaa. Pääsee ihmiset siis jo varailemaan halpoja lentoja jos niikseen tulee! Kerron seuraavassa postauksessa lisää tuosta itse häiden järjestämisestä ja kuinka aikaisin pitää olla liikkeellä jos mielii häitä Italiassa viettää.
Nyt painun nukkumaan ja odottelemaan miten kutsujen suhteen lähdetään etenemään!

(Kuvat Pinterestistä poimittuja, kuvatekstiä klikkaamalla pääset sivuille)

1 kommentti:

  1. Hei!

    Oletko menossa naimisiin? Etsitkö uniikkia hääpukua ja siihen sopivia asusteita? Ja onko budjetti rajallinen?
    Ilmoittaudu mukaan hyväntuuliseen tv-ohjelmaan Löytäjät ja asia hoituu puolestasi! Etsimme sinulle käytettynä netistä tarvitsemasi kokonaisuuden ja sinä pääset valitsemaan kahdesta hyvästä sopivamman. Kuvaukset loppuvuodesta, aikaa niihin menee yhteensä max 8 tuntia kolmena eri päivänä.

    Ilmoittaudu mukaan http://www.mtv.fi/loytajat

    t. Essi / ITV Studios Finland

    VastaaPoista

Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin ja mukava kommentti piristää aina päivää!